Doctor Who: The Edge of Time: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Doctor Who: The Edge of Time (PC / PS4)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Doctor Who: The Edge of Time, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een mysterieuze nieuwe vijand dreigt te vernietigen van het universum, en alleen jij kan hem stoppen! Doctor Who: The Edge of Time, neemt spelers mee op een avontuur door ruimte en tijd. Door het universum reist, plaatsen bezoeken, vreemdelingen, pilot de TARDIS, en het oplossen van het mysterie van de kracht waarmee het virus van de Werkelijkheid.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Doctor Who: The Edge of Time vanaf 12/10/2019, voor de consoles PC / PS4. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Doctor Who: The Edge of Time: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Doctor Who: The Edge of Time

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360