Walkthrough van Dragon Ball Z: Kakarot voor PC / PS4 / XBOX ONE

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Dragon Ball Z: Kakarot voor PC / PS4 / XBOX ONE.
Dragon Ball Z: Kakarot: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Dragon Ball Z: Kakarot.

Weet je hoe je deze gids kan verbeteren? We zullen erg blij om te weten hoe, zodat we het artikel beter kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Dragon Ball Z: Kakarot: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Dragon Ball Z: Kakarot

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Inleiding

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Dragon Ball Z: Kakarot, genaamd: Inleiding. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Baas Raditz

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Dragon Ball Z: Kakarot te bekijken, getiteld: Baas Raditz. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Baas Gohan grote Aap

Hier is de video Baas Gohan grote Aap, nummer 2 van de Gids van Dragon Ball Z: Kakarot. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

King Kai

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Dragon Ball Z: Kakarot, genaamd: King Kai. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Vegeta

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Dragon Ball Z: Kakarot te bekijken, getiteld: Vegeta. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Goku vs Vegeta

Hier is de video Goku vs Vegeta, nummer 5 van de Gids van Dragon Ball Z: Kakarot. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360