The Suicide of Rachel Foster: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van The Suicide of Rachel Foster (PC / PS4 / XBOX ONE)

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor The Suicide of Rachel Foster!

Inleiding en Verhaal van het Spel

1993—Lewis en Clark County, monatana, Verenigde Staten. Tien jaar geleden, tiener Nicole en haar moeder verliet de familie het hotel na de ontdekking dat zijn vader, Leonard, omgaan met, en de zwangerschap van Rachel, een meisje van ongeveer haar eigen leeftijd, die uiteindelijk zelfmoord pleegde. Nu dat van zijn beide ouders zijn doorgegeven, Nicole hoopt te vervullen van haar moeder 's laatste wensen te verkopen het hotel en het goedmaken van Rachel' s familie. Terug naar het hotel met de familie van de advocaat voor de controle van het verval van de structuur. Als het weer onverwacht slechter, Nicole heeft geen manier om te vertrekken van de big mountain lodge, en vindt ondersteuning in Irving, een jonge FEMA agent, met behulp van één van de eerste radio-telefoons ooit gebouwd. Met zijn hulp, Nicole begint te onderzoeken van een mystery veel dieper dan dat, waarin de mensen van de vallei van de gedachte. Een verhaal van liefde en dood, waar melancholie en nostalgie elkaar in een spannend spookverhaal.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE, de datum waarop The Suicide of Rachel Foster werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van The Suicide of Rachel Foster: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van The Suicide of Rachel Foster

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Complete oplossing

Cherri Andrea640360