One Piece: Pirate Warriors 4: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van One Piece: Pirate Warriors 4 (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van One Piece: Pirate Warriors 4. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 is het nieuwe evolutionaire fase van de actie PIRATE WARRIORS! Gebaseerd op het concept van de 'ervaring van een gebied van de strijd EEN STUK is realistisch', de gebouwen zullen instorten en de aanvallen zal het opheffen van de rook en het stof lijnen, in het heetst van de actie in de wereld van ONE PIECE!

We hebben materiaal geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH, de datum waarop One Piece: Pirate Warriors 4 werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van One Piece: Pirate Warriors 4 van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Deel 1: Handleiding

Deel 2: Richtlijnen

Deel 3: De Heer Prins

Deel 4: Krokodil

Deel 5: Civil War

Deel 6: de Bestrijding van de echte graf

Cherri Andrea640360