Gigantosaurus: The Game: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Gigantosaurus: The Game (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Gigantosaurus: The Game. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

De meest spannende aflevering van de Gigantosaurus veiligheid is degene die je krijgt om te spelen. Maar je zal meer roarsome explorer of de snelste rijder? Speel samen met vrienden en familie om je te helpen, Rocky, Kleine, Mazu en Bill opslaan op de dag voor de dino-rent naar het volgende gebied. Dinosaurussen hebben nog nooit zo een reuze leuk!

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Gigantosaurus: The Game van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Alle de scènes gefilmd

Cherri Andrea640360