Outlast: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Outlast (PC)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Outlast! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

De hel is een experiment, je kan niet overleven in Outlast, een horror game met een first-person survival ontwikkeld door veteranen van enkele van de grootste games van de franchise in de geschiedenis. In de schoenen van onderzoeksjournalist Km Upshur, verkennen, Mount Massive Asiel en proberen te overleven lang genoeg om te ontdekken een vreselijk geheim ... als je durft.

Dit spel is uitgekomen op 4/08/2013 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Outlast is gepubliceerd.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Outlast vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Complete Oplossing

Cherri Andrea640360