Final Fantasy VII Remake: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Final Fantasy VII Remake (PC / PS4 / XBOX ONE)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Final Fantasy VII Remake. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Final Fantasy VII Remake wordt volledig binnen de stad Midgar (waar de gebeurtenissen van de initialen van het originele spel), een metropool geïndustrialiseerde onderverdeeld in acht sectoren van een cirkel waarvan het centrum is het hoofdkwartier van Shinra Electric Power Company, een fervent en invloedrijke energie bedrijf dat elektriciteit om de hele stad door gebruik te maken van een energie bron genoemd Mako, de belangrijkste bron van energie in de wereld. De Mako is gewoon de vloeibare vorm van de Levensstroom, de vitale stroom van de planeet, die doordringt alle vormen van leven bestaan en dat houdt het leven op onze planeet; om deze reden, veel kritiek op het werk van de Shinra, omdat de intensieve exploitatie van de Mako – terwijl nog het toestaan van een hoge kwaliteit van leven van de bevolking – verzwakt de planeet, het doden van het langzaam.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Final Fantasy VII Remake. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Final Fantasy VII Remake altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Final Fantasy VII Remake.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Cherri Andrea640360