Sword Art Online Alicization Lycoris: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Sword Art Online Alicization Lycoris (PC)

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina toont de complete walkthrough en gids voor Sword Art Online Alicization Lycoris.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Win gevechten snel en vol actie met behulp van de technieken van het zwaard en de heilige Kunst van je favoriete personages in SAO!

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Sword Art Online Alicization Lycoris werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

We hebben ook de trucs van Sword Art Online Alicization Lycoris beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Sword Art Online Alicization Lycoris zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Voor dit spel is er ook de lijst van de ontgrendelbare doelstellingen beschikbaar met een kleine gids, dit op de truccenpagina van apocanow. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Deel 1 - Proloog

Deel 2 - Aan de Media en de Baas Ugachi

Deel 3 - de Academie en de Ontmoeting met Sortiliena

Deel 4 - de Geschiedenis van Medina

Deel 5 - het Bestrijden van de Adellijke en de Discipelen Elite

Deel 6 - de Strijd met Eldrie en Ontmoeting met de Kardinaal

Deel 7 - Fanatio en een Gevecht met Alice

Cherri Andrea640360