Walkthrough van Battletoads voor PC / XBOX ONE

De complete walkthrough voor Battletoads (PC / XBOX ONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.
Battletoads: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Battletoads, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Battletoads vanaf 20/07/2020, voor de consoles PC / XBOX ONE. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Voor Battletoads hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Battletoads.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Complete oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Battletoads, genaamd: Complete oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360