AeternoBlade: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van AeternoBlade (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel AeternoBlade en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

AeternoBlade is een tijdmanipulatie hack-and-slash actie-puzzelspel. Sluit je aan bij Freyja om wraak te nemen op Beladim, de Lord of the Mist die haar geboorteplaats verwoestte en de mysteries van AeternoBlade ontrafelde.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van AeternoBlade vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Deel 20

Deel 21

Deel 22

Deel 23

Deel 24

Deel 25

Deel 26

Deel 27 Finale

Cherri Andrea640360