Walkthrough van Code of Princess EX voor PC / SWITCH

De pagina gewijd aan de trucs van Code of Princess EX (PC / SWITCH). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Code of Princess EX: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Code of Princess EX. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / SWITCH of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Code of Princess EX van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Proloog

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Code of Princess EX, genaamd: Proloog. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Code of Princess EX te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Code of Princess EX. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Code of Princess EX, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Code of Princess EX te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6

Hier is de video Deel 6, nummer 5 van de Gids van Code of Princess EX. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7 - Eindbaas

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Code of Princess EX, genaamd: Deel 7 - Eindbaas. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8 - Finale 1

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Code of Princess EX te bekijken, getiteld: Deel 8 - Finale 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9 - Finale 2

Hier is de video Deel 9 - Finale 2, nummer 8 van de Gids van Code of Princess EX. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360