Walkthrough van The Medium voor PC

Walkthrough en gids van The Medium tot PC waaronder Onbeperkte gezondheid en spelsnelheid.
The Medium: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van The Medium. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u ideeën heeft om deze gids te verbeteren, neem dan gerust contact met ons op. We zullen verheugd zijn om uw materiaal in dit artikel plaatsen met een dankvermelding.

Dit spel is uitgekomen op 01/02/2021 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop The Medium is gepubliceerd.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van The Medium! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van The Medium van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van , te downloaden op de juiste pagina! Een Trainer is een programma waarmee je het spel op een veilige manier kunt aanpassen door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Je vind alle aanwijzingen over hoe je naar de pagina moet gaan, verder onderaan!

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Complete oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Medium, genaamd: Complete oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Riprova Riprova
Riprova
Cherri Andrea640360