Sword and Fairy: Together Forever: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Sword and Fairy: Together Forever (PC / PS5 / PS4)

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over de walkthrough van het spel Sword and Fairy: Together Forever en verzamelt daarbij de complete gids met betrekking tot dit spel, in het bijzonder, in de afzonderlijke pagina's, ook Trainers, Achievements en mogelijke trucs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een actie-RPG gebaseerd op de Chinese kunststijl, als het zevende lineaire vervolg op deze serie, verdient veel verwachtingen. Alle spelers krijgen een betere spelervaring dan welke vorige aflevering dan ook.

Dit spel is uitgekomen op 21/0ott/2021 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS5 / PS4. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Sword and Fairy: Together Forever is gepubliceerd.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Sword and Fairy: Together Forever vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van , te downloaden op de juiste pagina! Een Trainer is een programma waarmee je het spel op een veilige manier kunt aanpassen door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Je vind alle aanwijzingen over hoe je naar de pagina moet gaan, verder onderaan!

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Deel 20

Deel 21

Deel 22

Deel 23

Deel 24

Deel 25

Boss finale e fine del gioco

Cherri Andrea640360