Dragon Quest Treasures: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Dragon Quest Treasures (SWITCH / PC)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Dragon Quest Treasures, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Erik en zijn zus Mia wonen op een Vikingschip en dromen van de dag waarop ze de wereld kunnen verkennen op zoek naar grote schatten. Op een nacht ontmoeten ze een paar buitenaardse wezens, Porcus en Purrsula, en worden ze meegenomen naar een mysterieuze plek die bekend staat als Draconia, een land van legendes vol schatten die wachten om ontdekt te worden, is het avontuur waar Erik en Mia altijd van gedroomd hebben eindelijk begonnen!

Dit spel is uitgekomen op 04/07/2023 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor SWITCH / PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Dragon Quest Treasures is gepubliceerd.

Voor Dragon Quest Treasures hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van Dragon Quest Treasures.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6| PP§Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13 - Finale

Deel 14 - Na de finale

Cherri Andrea640360