Walkthrough van Amnesia: The Bunker voor PC

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Amnesia: The Bunker voor PC evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Amnesia: The Bunker: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Amnesia: The Bunker. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Amnesia: The Bunker en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Cherri Andrea640360