Walkthrough van Stay Out of the House voor PS5 / SWITCH / PC

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor Stay Out of the House (PS5 / SWITCH / PC).
Stay Out of the House: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Stay Out of the House. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

We hebben materiaal geldig voor PS5 / SWITCH / PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PS5 / SWITCH / PC, de datum waarop Stay Out of the House werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Stay Out of the House: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Stay Out of the House

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Volledige oplossing met alle uitgangen

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Stay Out of the House, genaamd: Volledige oplossing met alle uitgangen. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360