ChronoBreach Ultra: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van ChronoBreach Ultra (XBOX ONE / XSX / PC)

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van ChronoBreach Ultra. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op ChronoBreach Ultra, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Haast je door gevaarlijke levels, warp time en blaas vijanden op in deze tijdverbuigende actieplatformgame!Manipuleer de afbrokkelende tijdsdimensie om te ontsnappen aan een dodelijke fabriek.Gebruik je verstand, laserwapens en tijdvervormende vaardigheden om je doel frontaal te bereiken en te zegevieren!

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: XBOX ONE / XSX / PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds XBOX ONE / XSX / PC of sinds het spel is uitgebracht.

Voor ChronoBreach Ultra hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van ChronoBreach Ultra.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360