Presences: Dark Awakening: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Presences: Dark Awakening (PC)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Presences: Dark Awakening! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Verken een duistere realiteit, ontdek een vergeten ritueel, communiceer met de wereld om je heen, los eeuwenoude puzzels op, platform verraderlijke ondergrondse kamers en voel de terreur.Overleef de nacht in dit spookhuisavontuur vanuit het perspectief van een eerste persoon.

Dit spel is uitgekomen op 07/0lug/2023 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Presences: Dark Awakening is gepubliceerd.

Goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina is gewijd aan de trucs van Presences: Dark Awakening vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360