Walkthrough van Pocket Academy 3 voor PC / IPHONE / ANDROID

De pagina gewijd aan de trucs van Pocket Academy 3 (PC / IPHONE / ANDROID). Je vindt er een gids, geheimen, untgrendelaars en nog veel meer.
Pocket Academy 3: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Pocket Academy 3. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

We hebben materiaal geldig voor PC / IPHONE / ANDROID. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC / IPHONE / ANDROID, de datum waarop Pocket Academy 3 werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

In de volgende truccen pagina van Pocket Academy 3 je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Eerste indrukken

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Pocket Academy 3, genaamd: Eerste indrukken. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Tweede jaar

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Pocket Academy 3 te bekijken, getiteld: Tweede jaar. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Derde jaar

Hier is de video Derde jaar, nummer 2 van de Gids van Pocket Academy 3. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Eerste leerjaar

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Pocket Academy 3, genaamd: Eerste leerjaar. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Elite school

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Pocket Academy 3 te bekijken, getiteld: Elite school. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Prestigieuze school

< pre>https://www.youtube.com/embed/ivFXXJVfb_Q' frameborder='0' allowfullscreen>

Endgame

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Pocket Academy 3, genaamd: Endgame. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Gids voor het nieuwe plusspel

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Pocket Academy 3 te bekijken, getiteld: Gids voor het nieuwe plusspel. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360