Ratchet and Clank Rift Apart: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Ratchet and Clank Rift Apart (PC)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Ratchet and Clank Rift Apart! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Schiet je een weg door dit interdimensionale avontuur met Ratchet en Clank, vandaag verkrijgbaar voor pc!Help ze een kwaadaardige keizer uit een andere dimensie te verslaan terwijl je met hoge snelheid tussen werelden vol actie springt!

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Ratchet and Clank Rift Apart van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360