Walkthrough van Thief Simulator 2 voor PC

Pagina gewijd aan de walkthrough, de complete gids en de geheimen van Thief Simulator 2 voor PC.
Thief Simulator 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Thief Simulator 2. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Thief Simulator 2 van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Thief Simulator 2, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360