Walkthrough van Alan Wake 2 voor PC

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Alan Wake 2 voor PC evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Alan Wake 2: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Alan Wake 2. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Alan Wake 2, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

Kent u andere geheimen of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Alan Wake 2 werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Alan Wake 2 van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Alan Wake 2, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360