Granblue Fantasy: Relink: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Granblue Fantasy: Relink (PC)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Granblue Fantasy: Relink. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een buitengewoon avontuur in de lucht begint!Creëer een groep van vier avonturiers uit een bemanning van matrozen en zegevier tegen angstaanjagende vijanden met zwaarden, projectielen en magie.Voer elke missie alleen of met vrienden uit in de coöperatieve modus voor vier spelers!

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Granblue Fantasy: Relink. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360