Walkthrough van Ad Infinitum voor PC

Walkthrough en gids van Ad Infinitum tot PC waaronder Vlieg en herstel de locatie van slot 2.
Ad Infinitum: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Ad Infinitum. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Ad Infinitum werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Ad Infinitum. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

We hebben bovendien ook de lijst met de Achievements voor je verzameld, beschikbaar op de truccen-pagina van dit spel, met daarbij een kleine vertaalde uitleg over hoe je ze kunt bekomen.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Ad Infinitum, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360