Walkthrough van Phantom Fury voor PC

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Phantom Fury voor PC evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Phantom Fury: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Phantom Fury! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Phantom Fury werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van Phantom Fury! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van Phantom Fury van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Phantom Fury, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360