Resident Evil 7 - Volledige Film

De volledige film van Resident Evil 7, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 115 minuten duurt.
Resident Evil 7 - Volledige Film

Gevaar en eenzaamheid komen uit de muren en kantelen van de verlaten boerderij van Zuid-Amerika. '7' markeert een nieuw begin voor het genre van de horror en overleven, en gaat naar het beangstigend perspectief van de 'visuele isolement' van de speler. Dankzij de motor van de KONING, de horror nieuwe hoogten bereikt overweldigende fotorealisme. Voer een angstaanjagende wereld van de horror en overleven.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Resident Evil 7: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Resident Evil 7

Als je echt veel trucs wilt voor Resident Evil 7, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Open de volgende video van Resident Evil 7, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 115 minuten.

Cherri Andrea640360