Resident Evil 3: Remake - Volledige Film

De volledige film van Resident Evil 3: Remake, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 90 minuten duurt.
Resident Evil 3: Remake - Volledige Film

Jill Valentine is een van de weinige overlevenden van de wreedheden die zijn verwoest Raccoon City. Om het te stoppen, de Paraplu is klaar om het resort te zijn geheime wapen meer angstaanjagend: Nemesis! Ook bevat Resident Evil, Weerstand, een uitgebreide nieuwe multiplayer-ervaring online 1 tegen 4.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Resident Evil 3: Remake. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Resident Evil 3: Remake. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

De Trainer voor Resident Evil 3: Remake is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Open de volgende video van Resident Evil 3: Remake, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 90 minuten.

Cherri Andrea640360