Mirror's Edge Catalyst - Volledige Film

De volledige film van Mirror's Edge Catalyst, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 150 minuten duurt.
Mirror's Edge Catalyst - Volledige Film

Mirror ' s Edge™ Katalysator verhoogt het niveau van het genre actie-avontuur, met vloeistof first-person actie en een onderdompeling in de geschiedenis van het Geloof, die vechten voor de vrijheid.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Mirror's Edge Catalyst. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Mirror's Edge Catalyst steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Mirror's Edge Catalyst.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Mirror's Edge Catalyst. Bezoek de complete walkthrough en gids van Mirror's Edge Catalyst steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Open de volgende video van Mirror's Edge Catalyst, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 150 minuten.

Cherri Andrea640360