Trucs en Spelcodes: Mirror's Edge Catalyst (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Mirror's Edge Catalyst voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Mirror's Edge Catalyst: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Mirror's Edge Catalyst verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Mirror ' s Edge™ Katalysator verhoogt het niveau van het genre actie-avontuur, met vloeistof first-person actie en een onderdompeling in de geschiedenis van het Geloof, die vechten voor de vrijheid.

Mirror's Edge Catalyst is gepubliceerd op 04/06/2020 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek 2 Trucs, Tips en Strategieën voor Mirror's Edge Catalyst (PC): Bruikbare tips.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Mirror's Edge Catalyst. Bezoek de walkthrough en de complete gids van Mirror's Edge Catalyst altijd op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Onoverwinnelijk Modus

Deze video zal u tonen een fout van het spel die u zal toestaan te activeren Onoverwinnelijk Modus in het spel.

Trucs: Buiten de grenzen, de versnelling op de muren, de drempel van de dood

In deze video zijn er enkele minpunten aan het spel die u zal toestaan te sluiten van de grenzen, het versnellen op de muren en andere vreemde dingen.

Cherri Andrea640360