Ghost of Tsushima - Volledige Film

De volledige film van Ghost of Tsushima, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 390 minuten duurt.
Ghost of Tsushima - Volledige Film

We zijn aan het einde van de dertiende eeuw en het mongoolse Rijk verwoest hele naties in zijn campagne om te veroveren de Oost. Het eiland Tsushima is alle verdeelt Japan van de mongoolse invasie. Het eiland is in vlammen op in de nasleep van de eerste golf van de aanval op de mongoolse samurai Jin Sakai beslist wie doet wat hij kan om je te beschermen tegen de mensen en het terugwinnen van zijn vaderland. • De oude pracht en praal van het eiland is nog steeds intact, ondanks de oorlog: ontdek de verborgen wonderen van Tsushima in dit actie-avontuur, open-wereld. • De geboorte van het Spectrum: opent een nieuw pad en beginnen aan een oorlog, niet een conventionele gratis Tsushima. • Modder, bloed en staal: de uitdaging van de tegenstanders met de katana voor een meeslepende ervaring vechten samurai, padronegga de boog te elimineren en de bedreigingen van verre en ontwikkelt tactiek van stealth om een hinderlaag vijanden.

Voor Ghost of Tsushima hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanGhost of Tsushima.

Voor Ghost of Tsushima hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Ghost of Tsushima.

Open de volgende video van Ghost of Tsushima, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 390 minuten.

Cherri Andrea640360