Trucs en Spelcodes: Ghost of Tsushima (PS4)

Leer de trucs van Ghost of Tsushima en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Ghost of Tsushima: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Ghost of Tsushima verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

We zijn aan het einde van de dertiende eeuw en het mongoolse Rijk verwoest hele naties in zijn campagne om te veroveren de Oost. Het eiland Tsushima is alle verdeelt Japan van de mongoolse invasie. Het eiland is in vlammen op in de nasleep van de eerste golf van de aanval op de mongoolse samurai Jin Sakai beslist wie doet wat hij kan om je te beschermen tegen de mensen en het terugwinnen van zijn vaderland. • De oude pracht en praal van het eiland is nog steeds intact, ondanks de oorlog: ontdek de verborgen wonderen van Tsushima in dit actie-avontuur, open-wereld. • De geboorte van het Spectrum: opent een nieuw pad en beginnen aan een oorlog, niet een conventionele gratis Tsushima. • Modder, bloed en staal: de uitdaging van de tegenstanders met de katana voor een meeslepende ervaring vechten samurai, padronegga de boog te elimineren en de bedreigingen van verre en ontwikkelt tactiek van stealth om een hinderlaag vijanden.

We hebben materiaal geldig voor PS4. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 17/07/2020, de datum waarop Ghost of Tsushima werd gepubliceerd.

Ontdek 10 Trucs, Tips en Strategieën voor Ghost of Tsushima (PS4): Trofeeën Eenvoudig, ontmoette Onbeperkte Middelen, en Tips te Bestrijden.

Voor Ghost of Tsushima hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's op YouTube vinden die, als je ze samen neemt, je in staat stelt om het einde van het spel te bereiken, dit op de pagina van de walkthrough van Ghost of Tsushima.

Onderaan deze pagina kan u de lijst lezen met de te bereiken Doelstellingen voor de bijbehorende consoles, samen met een kleine uitleg over hoe u deze kunt bereiken.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Bamboo Mini Game

Trucs Ghost of Tsushima: Bamboo Mini Game

Voltooi het volgende minigame om Resolute te vergroten

Trucs: Gevechtstips

In de volgende video kun je 8 handige gevechtstips raadplegen om je een weg door de vijanden door het spel te banen.

Trucs: Krijg eindeloze voorraden

Deze video toont je een manier om onbeperkte bronnen te krijgen

Trucs: De jurk van een sluwe dief

Trucs Ghost of Tsushima: De jurk van een sluwe dief
Uit te rusten van de volgende apparatuur tegelijkertijd verhullen van Sly Cooper en voor de trofee 'Cooper-Clan Cosplayer'.

Sly Tanuki (Kit ' s Zwaard): de Pijler van Eer in de regio 3: Kamiagata, in de prefectuur van Verwanten.
Band kama retort (helm): u vindt het bij de top van het dak van de tempel van Jogaku in de regio 3: Kamigata.
Het geval van de dief (masker): je krijgt het van het altaar van de gave. Vooraf het verhaal en bekijk de altaren, het geschenk (bijvoorbeeld, de gouden Tempel in de eerste regio). Controleer het altaar van de gift na het verhaal en het zal er zijn.
Armor Gosaku (Lichaam): het krijgen van de fabel van de mythische 'De Onbreekbare 'Gosaku' in de Regio 3: Kamiagata.
Ocean ' s Voogd (Kleurstof): een kleur die u kunt kopen bij handelaren (bijvoorbeeld die van de dealer Den Umugi).

Trucs: De tijd controleren

Verzamel alle 20 krekels zangers voor het ontgrendelen van de nummers voor fluit en kunt u de tijd wijzigen. Om de tijd te wijzigen, het rust, het lied van de fluit in de accessoires en veegt u naar links over het touchpad.

Trucs: Trofee Eenvoudig: Alle in de Pols

Volledig bijwerken de'Armor van de clan Sakai'. Is automatisch geopend tijdens de Act 2 - Main Quest: Van de Duisternis. Voeg een Strook van +2 naar de punten van ondersteuning. Koop de vaardigheid 'Cold Streak' en 'Verbeterde stand-off Streak' (Technische - Phantom - Tactische ontwikkeling). Dit voegt nog een +2 Streak af te vallen. Standaard kunt u het doden van een vijand voor elke pat situatie. Echter, het pantser en de bovengenoemde vaardigheden zal toevoegen +4 voor de Streep, waarmee het totaal op 5. Je hebt vijf vijanden in een patstelling te komen voor de trofee 'Alle In De Pols'. De stand-off is geactiveerd door het indrukken van de knop wanneer de aanwijzing knop wordt op het scherm. Houd vervolgens Driehoek en laat deze los wanneer de vijand begint de aanval. Om nog een aanval op, houd uw vingers uit de buurt van de Driehoek en raak het gewoon een beetje als een vijand rent op hem af. Herhaal de laatste stap op de meeste vijanden voor vijf opeenvolgende kills. De botsingen treden meestal op als je dichter bij de vijanden voor, of wanneer alleen de laatste paar overlevenden zijn verspreid in het vijandelijke kamp. U krijgt altijd de optie wanneer u dichter bij de patrouilles van de vijand in willekeurige die zichtbaar zijn langs de belangrijkste straten. De vijanden in de gebieden in de vertraging van de game (armour geel, groen) veel moeilijker te verslaan in de oppositie. In het bijzonder, zullen ze proberen te disorientarti met valse pogingen om aan te vallen en hun aanvallen zijn veel meer snel, dat vraagt om een reactie van de tijd beter. Het is het beste om terug te keren naar de eerste regio waar de vijanden zijn trager in de oppositie (de witte gewaden of armor rood). Het vinden van een patrouille en willekeurige bandieten (witte gewaden) in de eerste regio is de makkelijkste optie dat vereist de minste reactie tijd. Als u al bevrijd van alle regio ' s, kunt u nog steeds vinden de patrouilles van de vijand random op de belangrijkste wegen van de hele kaart.

Trucs: Trofee Eenvoudig: een Dolk van de Smederij in de val

Trucs Ghost of Tsushima: Trofee Eenvoudig: een Dolk van de Smederij in de val
Jammerklacht van de Storm is een song voor de fluit. U kunt de nummers van de fluit in het Pauze menu - Apparatuur - Accessoires - Fluit. Voor het ontgrendelen van de song Jammerklacht van de Storm, het verzamelen van vijf Krekels Zangers. Zijn collectible items gevonden in de begraafplaatsen. Nadat u hebt verzameld vijf, de song wordt automatisch ontgrendeld. Selecteer het uit de Versnelling menu - Accessoires - Fluit. Vervolgens het spel spelen ten minste tot het einde van de Main quest: Een confrontatie in het bloed (akte 2). Dit opent het graf van Taka op de kaart. U kunt deze op ieder moment (ze heeft ook een punt van te snel rijden). Een reis naar het graf van Taka, en dan veegt u het Touchpad om de links te speel de song af en krijgt de trofee Dolk van de Smederij in de herfst.

Trucs: Trofee Eenvoudig: Met

De giften worden verzameld van de Altaren van de gaven (bijvoorbeeld, de gouden Tempel in de eerste regio, een plaats van de geschiedenis die u bezoekt automatisch tijdens Akte 1). Meer cadeaus worden automatisch beschikbaar gesteld door de progressie van het verhaal. U kunt inchecken op de altaren van de geschenken tijdens het verhaal keer op keer weer, of gewoon negeren en te controleren nadat u klaar bent met het verhaal te hebben van meer dan 10 geschenken beschikbaar. De geschenken zijn middelen en sommige van de maskers draagbaar.

Trucs: Trofee eenvoudig: Genieten van de herfst

Ten eerste, de aankoop van het Laad vermogen van de schouder (Technieken - Samurai - Fraude) of Calcium-verbeterde typhoon (Technische - Posities - de Positie van de wind). De positie van de schouder, het kan worden ontgrendeld voordat u druk op Cirkel terwijl je loopt naar beneden te brengen van de vijanden op de rug op de randen. Echter wordt uitgedaagd heel vaak, en moeilijker te controleren zijn dan in de Calcium versterkt de typhoon. De calcium versterkt de typhoon is ontgrendeld later in het spel (na het doden van vele leider vijanden), en wordt geactiveerd door het ingedrukt houden van de Driehoek in de positie van de wind. Het is gemakkelijker te gebruiken en de vijanden zijn meestal niet de tegenstelling. Zowel de bewegingen zullen werken om deze trofee. Alles wat je nu nodig hebben is een richel of een klif. Kan de rots van een berg of het kan een uitkijktoren op het dak, of een boogschutter. Er moet een val van minstens vijf meter. Lijn de vijand naar de richel op en gooi het naar beneden. Hoeft niet te worden sluipende voor deze, omdat dit moet worden gedaan in de strijd is open. U kunt ook een verzwakking van de vijand van tevoren. Moet sterven van de val, om de trofee; als hij niet rekenen. Wij adviseren dat u deze trophy zo spoedig mogelijk. Meer berichten en verhalen die je hebt voltooid, hoe meer je opties beperkt worden. Wanneer u hebt vrijgemaakt alle gebieden, er blijven alleen de patrouilles van de vijand random in de open wereld. Dan heb je geluk hebt doen herleven van de vijanden in de buurt van een klif, of trekken ze er van verder weg. Het is makkelijker om het te doen in de buitenposten vijanden, die de vijanden hebben vaste posities. Bijvoorbeeld, een goede plaats is om de verlaten Mijnen in de derde regio, die wordt omringd door vele kliffen.

Trucs: Trofee eenvoudig: de Bescherming van Getuigen

Eerst en vooral, hebt u om te terroriseren van een vijand. Een vijand wordt beschouwd doodsbang als hij ziet iets griezelig en viel op de grond geschokt, dan begint weg te lopen uit de strijd. Hoewel er zijn vele manieren om te terroriseren hun vijanden, de makkelijkste optie is om ze te schieten met darten vergiftigd Blaaspijp, terwijl het dragen van de armor geest. Het vinden van een groep vijanden en schiet op de twee van hen met giftige Pijlen. Dit heeft een zeer hoge kans vijanden angst aan te jagen dat zien. Wanneer ze vluchten, hij trekt uit de boog en schiet ze in de rug krijgt de trofee 'Witness Protection'. De vijand moet niet sterven als je met de pijl.

Trucs: Trofeeën PSN

Trucs Ghost of Tsushima: Trofee eenvoudig: de Bescherming van Getuigen
Hij voert de volgende opdrachten uit om de bijbehorende PSN-trofee te verkrijgen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelTrofeeën PSN: Ghost of Tsushima
Living legend
Levende legende
Levende legende
Get all the trophies.
Voor alle trofeeën.
Storm looming
Dreigende Storm
Dreigende Storm
Retrieves the katana clan, the Sakai.
Haalt de katana clan, de Sakai.
Point of no return
Point of no return
Point of no return
You are in breach of your code to help a new friend.
U bent in overtreding van de code te helpen een nieuwe vriend.
Pack of wolves
Roedel wolven
Roedel wolven
Recruit the ronin of the straw Hats.
De werving van de ronin van de straw Hats.
Burning flame
Brandende vlam
Brandende vlam
Free Taka from the captivity of the mongols.
Gratis Taka uit de gevangenschap van de mongolen.
The family gathered
De familie bijeen
De familie bijeen
Free lord Shimura from the clutches of the Khan.
Gratis heere Shimura uit de klauwen van de Khan.
Guide of the people
Gids van de mensen
Gids van de mensen
Courage in the peasants of Yarikawa.
Moed in de boeren van Yarikawa.
Right of birth
Rechts van de geboorte
Rechts van de geboorte
Retrieves the armor of your father.
Haalt het pantser van je vader.
Embers dying
Sintels sterven
Sintels sterven
Exterminate the traitors in the name of a fallen friend.
Roeien de verraders in de naam van een gesneuvelde vriend.
The Spectrum
Het Spectrum
Het Spectrum
Accept your new identity.
Het accepteren van je nieuwe identiteit.
Alliance-in-exile
Alliance-in-ballingschap
Alliance-in-ballingschap
Ricongiungiti with your allies in the cold of the north.
Ricongiungiti met je bondgenoten in de koude van het noorden.
The yield of the accounts
De opbrengst van de rekeningen
De opbrengst van de rekeningen
Addresses the Khan.
Adressen van de Khan.
Mono No Aware
Mono No Aware
Mono No Aware
Make peace with your past and accept the weight of the present.
Sluit vrede met je verleden en het accepteren van het gewicht van het heden.
The warrior monk
De warrior monk
De warrior monk
Complete all the tales of Norio.
Alle verhalen van Norio.
The warrior avenging
De krijger avenging
De krijger avenging
Complete all the tales of Masako.
Alle verhalen van Masako.
The archer inflexible
De boogschutter inflexibele
De boogschutter inflexibele
Complete all the tales of Ishikawa.
Alle verhalen van Ishikawa.
The thief resolute
De dief vastberaden
De dief vastberaden
Complete all the tales of Yuna.
Alle verhalen van Yuna.
Storyteller
Verhalenverteller
Verhalenverteller
Complete all the stories mythical.
Het invullen van de mythische verhalen.
Friend of the people
Vriend van het volk
Vriend van het volk
Complete all the tales of Tsushima.
Alle verhalen van Tsushima.
Blade lightning
Blade bliksem
Blade bliksem
Defeat 20 enemies with a perfect block followed by a counter-attack.
Versla 20 vijanden met een perfecte blok gevolgd door een tegenaanval.
Witness protection
Voor de bescherming van getuigen
Voor de bescherming van getuigen
Hit with an arrow an enemy terrified fleeing.
Geraakt door een pijl van een vijand doodsbang ontvluchten.
No escape
Geen ontkomen aan
Geen ontkomen aan
Defeat the maximum number of enemies in a single comparison.
De nederlaag van het maximum aantal vijanden in één vergelijking.
Away with the business
Weg met de business
Weg met de business
Make stagger enemies 50 times.
Zorg wankelen vijanden van 50 keer.
Only one remains
Slechts een blijft
Slechts een blijft
Complete all the duels with success.
Alle duels met succes.
Good fall
Goed vallen
Goed vallen
Dropping an enemy from a ledge and kill him while taking damage from the fall.
Het laten vallen van een vijand van een richel en hem te doden, terwijl het nemen van de schade van de val.
Precision spectral
Precisie spectrale
Precisie spectrale
Kill 20 enemies with the Shape of the Spectrum.
Dood 20 vijanden met de Vorm van het Spectrum.
The Spectrum of the legend
Het Spectrum van de legende
Het Spectrum van de legende
Weave your legend to get the title of the Spectrum of Tsushima.
Slinger je een legende om de titel van het Spectrum van Tsushima.
You learn quickly
Je leert snel
Je leert snel
Learn the forms of combat of the stone, the water, the wind and the moon.
Leer de vormen van strijd van de stenen, het water, de wind en de maan.
The tricks of the trade
De kneepjes van het vak
De kneepjes van het vak
Get all the techniques and Weapons of spectral throwing.
Alle technieken en Wapens van spectrale gooien.
The perfect storm
De perfecte storm
De perfecte storm
Upgrade the sword to the maximum.
Een Upgrade van het zwaard tot het maximum.
The man of the amulets
De man van de amuletten
De man van de amuletten
Insert an amulet in each of the 6 spaces available.
Plaats een amulet in elk van de 6 plaatsen beschikbaar.
Full of gifts
Vol cadeaus
Vol cadeaus
Collect 10 gifts.
Verzamel 10 geschenken.
Charm lethal
Charme dodelijk
Charme dodelijk
Get 30 decorations.
30 decoraties.
Light in the dark
Licht in het donker
Licht in het donker
Back on, all the lights of Tsushima.
Terug op, alle lichten van Tsushima.
Den of thieves
Moordenaarskuil
Moordenaarskuil
Discover the bay of Umugi.
Ontdek de baai van Umugi.
The benefit of kami
Het voordeel van kami
Het voordeel van kami
Find all the shinto shrines of Tsushima and onorali.
Vind alle shinto-heiligdommen van Tsushima en onorali.
Honors the invisible
Eert de onzichtbare
Eert de onzichtbare
Bow down before 10 altars hidden in Tsushima.
Neerbuigt 10 altaren verborgen in Tsushima.
Lost and found items
Verloren en gevonden voorwerpen
Verloren en gevonden voorwerpen
Is a Pillar of honor and get the kit for the sword.
Is een van de pijlers van de eer en voor de kit voor het zwaard.
The masters of the white and black
De meesters van de witte en de zwarte
De meesters van de witte en de zwarte
Purchase an item from the merchant, solid black, and one by a merchant of white paint.
Koop een artikel van de merchant, effen zwart, en een door een handelaar van witte verf.
Cosplayer of the Cooper clan
Cosplayer van de Cooper-clan
Cosplayer van de Cooper-clan
Wears the garments of a rogue legendary.
Draagt de kleding van een rogue legendarisch.
The pain of a forge in the fall
De pijn van een smederij in de herfst
De pijn van een smederij in de herfst
Playing the 'Lament of the storm' on the grave of a friend.
Het spelen van de 'Klaagzang van de storm' op het graf van een vriend.
A moment to capture
Een moment vast te leggen
Een moment vast te leggen
Customize the scene in the image mode.
Pas de scène in de afbeeldingsmodus.
Avid reader
Fervent lezer
Fervent lezer
Collect 20 testimonies.
Verzamelen 20 getuigenissen.
Know your enemy
Ken uw vijand
Ken uw vijand
Collect 20 artifacts mongols.
Verzamelen 20 artefacten mongolen.
Body, mind, and spirit
Lichaam, geest en ziel
Lichaam, geest en ziel
Complete all of the thermal springs, the haiku, the shrines of Inari and the Breaks-bamboo.
Vul alle van de thermale bronnen, de haiku, de heiligdommen van Inari en de Pauzes-bamboe.
The hero of the masses
De held van de massa ' s
De held van de massa
Free 12 occupied areas to Izuhara.
Gratis 12 bezette gebieden te Izuhara.
A fight for the island...
Een strijd voor het eiland...
Een strijd voor het eiland...
Free all the occupied areas to Izuhara.
Gratis alle bezette gebieden te Izuhara.
A true liberation
Een ware bevrijding
Een ware bevrijding
Free 8-occupied areas to Toyotama.
Gratis 8-bezette gebieden te Toyotama.
In defense of the sanctuary...
In de verdediging van het heiligdom...
In de verdediging van het heiligdom...
Free all the occupied areas to Toyotama.
Gratis alle bezette gebieden te Toyotama.
Eviction
Ontruiming
Ontruiming
Free 7-occupied areas to Kamiagata.
Gratis 7-bezette gebieden te Kamiagata.
A new safe harbor
Een nieuwe veilige haven
Een nieuwe veilige haven
Free all the occupied areas to Kamiagata.
Gratis alle bezette gebieden te Kamiagata.
The great liberator
De grote bevrijder
De grote bevrijder
Free all over the island of Tsushima.
Gratis alle hoeken van het eiland Tsushima.
Cherri Andrea640360