Fast & Furious Crossroads - Volledige Film

De volledige film van Fast & Furious Crossroads, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 150 minuten duurt.
Fast & Furious Crossroads - Volledige Film

Bereid je voor op een episch nieuw hoofdstuk in de Fast & Furious-saga met snelle overvallen, voortdurende wendingen en adrenaline-pompende stunts op exotische locaties. Ga met je familie en nieuw team op jacht naar een internationale criminele organisatie en breng deze voor de rechter.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Fast & Furious Crossroads. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Fast & Furious Crossroads. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Open de volgende video van Fast & Furious Crossroads, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 150 minuten.

Cherri Andrea640360