Trainer voor: Fast & Furious Crossroads (ORIGINAL / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Infinite Health
Infinite Ally Health
One Hit Kills
No Ability Cooldown
Super Speed ​​
Onbeperkte missietijd

, , , en nog veel meer.
Fast & Furious Crossroads: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Fast & Furious Crossroads gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Fast & Furious Crossroads. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Fast & Furious Crossroads. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Bereid je voor op een episch nieuw hoofdstuk in de Fast & Furious-saga met snelle overvallen, voortdurende wendingen en adrenaline-pompende stunts op exotische locaties. Ga met je familie en nieuw team op jacht naar een internationale criminele organisatie en breng deze voor de rechter.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Infinite Health
  Infinite Ally Health
  One Hit Kills
  No Ability Cooldown
  Super Speed ​​
  Onbeperkte missietijd

Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Fast & Furious Crossroads: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360