Remothered: Broken Porcelain - Volledige Film

De volledige film van Remothered: Broken Porcelain, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 138 minuten duurt.
Remothered: Broken Porcelain - Volledige Film

Na te zijn verbannen uit een vrouweninstituut, wordt de rebelse Jen ingehuurd als serveerster in de Ashmann Inn, een hotel vol ziekelijke geheimen en bedreigingen. Hier duikt het duistere verleden van het meisje opnieuw op om haar te kwellen tot het punt dat ze gedwongen wordt te vluchten om haar eigen leven te redden.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Remothered: Broken Porcelain! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Remothered: Broken Porcelain van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Remothered: Broken Porcelain! Je vindt ze in de speciale gids van Remothered: Broken Porcelain van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Open de volgende video van Remothered: Broken Porcelain, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 138 minuten.

Cherri Andrea640360