Trainer voor: Remothered: Broken Porcelain (Build Version 1.0.3.1 / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid

Onbeperkte uithoudingsvermogen

Spelsnelheid

Bewerken: Gezondheid

Bewerken: Max. Gezondheid

Verandering: weerstand, , , en nog veel meer.
Remothered: Broken Porcelain: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Remothered: Broken Porcelain en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Remothered: Broken Porcelain! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Remothered: Broken Porcelain van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Remothered: Broken Porcelain! Je vindt ze in de speciale gids van Remothered: Broken Porcelain van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Na te zijn verbannen uit een vrouweninstituut, wordt de rebelse Jen ingehuurd als serveerster in de Ashmann Inn, een hotel vol ziekelijke geheimen en bedreigingen. Hier duikt het duistere verleden van het meisje opnieuw op om haar te kwellen tot het punt dat ze gedwongen wordt te vluchten om haar eigen leven te redden.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onbeperkte gezondheid

  Onbeperkte uithoudingsvermogen

  Spelsnelheid

  Bewerken: Gezondheid

  Bewerken: Max. Gezondheid

  Verandering: weerstand
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Remothered: Broken Porcelain: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360