Watch Dogs: Legion - Volledige Film

De volledige film van Watch Dogs: Legion, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 184 minuten duurt.
Watch Dogs: Legion - Volledige Film

Bouw weerstand op met vrijwel elk personage dat je tegenkomt, hackt, infiltreert en worstelt in een Londen in de nabije toekomst dat te maken heeft met zijn ondergang. Het verzet wacht op je.Rekruteer en speel zoals je wilt in de stad. Iedereen heeft verschillende geschiedenis, persoonlijkheden en capaciteiten.Hack gewapende drones, gebruik spiderbots en schakel vijanden uit met de Augmented Reality Cloak.

Voor Watch Dogs: Legion hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanWatch Dogs: Legion.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Watch Dogs: Legion te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Open de volgende video van Watch Dogs: Legion, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 184 minuten.

Cherri Andrea640360