Trainer voor: Watch Dogs: Legion (02.11.2021)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid , God-modus , Onzichtbaar , Snel herstel van hackervaardigheden en nog veel meer.
Watch Dogs: Legion: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Watch Dogs: Legion. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Watch Dogs: Legion, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Voor Watch Dogs: Legion hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanWatch Dogs: Legion.

Bouw weerstand op met vrijwel elk personage dat je tegenkomt, hackt, infiltreert en worstelt in een Londen in de nabije toekomst dat te maken heeft met zijn ondergang. Het verzet wacht op je.Rekruteer en speel zoals je wilt in de stad. Iedereen heeft verschillende geschiedenis, persoonlijkheden en capaciteiten.Hack gewapende drones, gebruik spiderbots en schakel vijanden uit met de Augmented Reality Cloak.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onbeperkte gezondheid
 • God-modus
 • Onzichtbaar
 • Snel herstel van hackervaardigheden
 • Onbeperkte munitie
 • Niet herladen
 • Snel herladen van Electro Shock-gadget
 • Snel herladen van de Electro Shock-gadget
 • Geen level gezocht
 • Snel zoeken
 • Mega technische punten
 • Mega Shop Coins
 • Speelsnelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Watch Dogs: Legion: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

Scheidingsteken: spelsnelheid

Trainer-opties

# player
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: God-modus
NumPad3: onzichtbaar
# Telefoonhacking
NumPad4: snelle afkoeling van hackervaardigheden
# Wapens
NumPad5: onbeperkte munitie
NumPad6: niet herladen
# Gadget
NumPad7: Fast Electro Shock Gadget Cooldown < br /> # vijanden
NumPad8: geen level gewenst
NumPad9: snel zoeken aan het einde
# progressie
Vermenigvuldigen: megatechnische punten
# valuta
Toevoegen : Mega Shop Coins
# Gameplay
Aftrekken: spelsnelheid
Cherri Andrea640360