The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me - Volledige Film

De volledige film van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 188 minuten duurt.
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me - Volledige Film

Een reeks studio-onafhankelijke filmische horrorgames achter Until Dawn. Makkelijk op te pakken en te spelen in korte sessies, alleen of met vrienden. The Devil in Me is de vierde game in de serie en de finale van het eerste seizoen. Een groep documentairemakers krijgt een mysterieus telefoontje en nodigt hen uit voor een moderne herhaling van seriemoordenaar H.H.Holmes' Murder Castle, het is een te mooie kans om te laten liggen, en het is misschien precies wat ze zoeken om de broodnodige publieke belangstelling te winnen. Het hotel is de perfecte set voor hun nieuwe aflevering, maar de dingen zijn niet helemaal wat ze lijken.De bemanning merkt dat ze worden bekeken en zelfs gemanipuleerd, en plotseling staat er veel meer op het spel dan hun beoordelingen!

Voor The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanThe Dark Pictures Anthology: The Devil in Me.

Voor The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me.

De Trainer voor The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Open de volgende video van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 188 minuten.

Cherri Andrea640360