Walkthrough van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me voor PC / PS4 / PS5 / XBOX ONE / XSX

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me voor PC / PS4 / PS5 / XBOX ONE / XSX.
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u denkt dat u iets heeft dat u aan het artikel wilt toevoegen, stel dan gerust voor om contact op te nemen en we zullen graag alles hier in dit artikel publiceren.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me vanaf 17/11/2022, voor de consoles PC / PS4 / PS5 / XBOX ONE / XSX. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Voor The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me hebben we ook de trucs van het spel. Je vindt een verzameling van codes en ontgrendelaars waarmee je elk obstakel kan overwinnen op de pagina van de trucs van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360