Walkthrough van The Dark Pictures Anthology: Little Hope voor PC / PS4 / XBOX ONE

Walkthrough en gids van The Dark Pictures Anthology: Little Hope tot PC / PS4 / XBOX ONE waaronder Bruikbare tips.
The Dark Pictures Anthology: Little Hope: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor The Dark Pictures Anthology: Little Hope!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van The Dark Pictures Anthology: Little Hope. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Complete oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van The Dark Pictures Anthology: Little Hope, genaamd: Complete oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360