Judgement - Volledige Film

De volledige film van Judgement, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 1140 minuten duurt.
Judgement - Volledige Film

Judgment is een verhaalgedreven, beslissingsgestuurd avonturenspel waarin jouw oordeel het verschil kan betekenen tussen leven, dood of ergens daartussenin.Het is een moraliteitsspel en hoe grijs het kan zijn.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Judgement. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Judgement. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Judgement heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Open de volgende video van Judgement, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 1140 minuten.

Cherri Andrea640360