Trucs en Spelcodes: Judgement (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Judgement voor PC.

Inleiding

Judgement: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Judgement en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Judgment is een verhaalgedreven, beslissingsgestuurd avonturenspel waarin jouw oordeel het verschil kan betekenen tussen leven, dood of ergens daartussenin.Het is een moraliteitsspel en hoe grijs het kan zijn.

Judgement is gepubliceerd op 15/09/2015 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Judgement (PC): Nulpeilingsindicator en oneindig geld.

Niet alleen trucs! We kunnen u ook de walkthrough laten zien van Judgement. Op de juiste walkthroughspagina van dit spel staan ​​enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Judgement heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Judgement zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Judgement (ORIGINAL / +9)
Cherri Andrea640360