Trine 5: A Clockwork Conspiracy - Volledige Film

De volledige film van Trine 5: A Clockwork Conspiracy, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 57 minuten duurt.
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - Volledige Film

De Trine-serie keert terug met een avontuur dat epischer is dan ooit!In dit vijfde hoofdstuk krijgen de helden te maken met gemene vijanden die voor niets zullen stoppen om de controle over het koninkrijk over te nemen.De tijd dringt om Trine's wereld te redden!

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Trine 5: A Clockwork Conspiracy en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Trine 5: A Clockwork Conspiracy en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Open de volgende video van Trine 5: A Clockwork Conspiracy, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 57 minuten.

Cherri Andrea640360