Trainer voor: Trine 5: A Clockwork Conspiracy ()

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
Trine 5: A Clockwork Conspiracy: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Trine 5: A Clockwork Conspiracy. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Trine 5: A Clockwork Conspiracy en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Trine 5: A Clockwork Conspiracy en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

De Trine-serie keert terug met een avontuur dat epischer is dan ooit!In dit vijfde hoofdstuk krijgen de helden te maken met gemene vijanden die voor niets zullen stoppen om de controle over het koninkrijk over te nemen.De tijd dringt om Trine's wereld te redden!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Trine 5: A Clockwork Conspiracy: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360