Daymare: 1994 Sandcastle - Volledige Film

De volledige film van Daymare: 1994 Sandcastle, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 120 minuten duurt.
Daymare: 1994 Sandcastle - Volledige Film

Daymare: 1994 Sandcastle is een verhaalgestuurde survival-horrorgame voor derden, een voorloper van het veelgeprezen Daymare: 1998. Je kruipt in de huid van speciaal agent Dalila Reyes, een voormalige overheidsspion die nu de H.A.D.E.S.-eenheid dient.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Daymare: 1994 Sandcastle en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Daymare: 1994 Sandcastle en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Daymare: 1994 Sandcastle proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van Daymare: 1994 Sandcastle, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 120 minuten.

Cherri Andrea640360