Walkthrough van Daymare: 1994 Sandcastle voor PC

Complete walkthrough en vele andere geheimen en de gids op deze pagina gewijd aan Daymare: 1994 Sandcastle voor PC.
Daymare: 1994 Sandcastle: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Daymare: 1994 Sandcastle. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Daymare: 1994 Sandcastle werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Bovenop de walkthrough kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Kom binnen op de pagina van de trucs en codes van Daymare: 1994 Sandcastle en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van proberen, die beschikbaar is op deze site op een aparte pagina. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: hiermee kun je nieuwe trucs ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Ook beschikbaar op de truccenpagina is de lijst met Achievements van dit spel met een aanwijzing over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Daymare: 1994 Sandcastle, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360