The Expanse: A Telltale Series - Volledige Film

De volledige film van The Expanse: A Telltale Series, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 140 minuten duurt.
The Expanse: A Telltale Series - Volledige Film

Ervaar het spannende universum van The Expense als nooit tevoren in Telltale's nieuwste avontuur, The Expanse: A Telltale Series.Kruip in de huid van Camina Drummer en verken de gevaarlijke uithoeken van de Belt aan boord van de Artemis.

Voor The Expanse: A Telltale Series hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanThe Expanse: A Telltale Series.

Voor The Expanse: A Telltale Series hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van The Expanse: A Telltale Series.

Als je echt veel trucs wilt voor The Expanse: A Telltale Series, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Open de volgende video van The Expanse: A Telltale Series, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 140 minuten.

Cherri Andrea640360