Trucs en Spelcodes: The Expanse: A Telltale Series (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor The Expanse: A Telltale Series op PC. Bijvoorbeeld: Verlaag de snelheid van de NPC en reset de positie van slot 5.

Inleiding

The Expanse: A Telltale Series: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van The Expanse: A Telltale Series. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Ervaar het spannende universum van The Expense als nooit tevoren in Telltale's nieuwste avontuur, The Expanse: A Telltale Series.Kruip in de huid van Camina Drummer en verken de gevaarlijke uithoeken van de Belt aan boord van de Artemis.

The Expanse: A Telltale Series is gepubliceerd op 20/111/2023 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Expanse: A Telltale Series (PC): Verlaag de snelheid van de NPC en reset de positie van slot 5.

Voor The Expanse: A Telltale Series hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's op YouTube vinden die, als je ze samen neemt, je in staat stelt om het einde van het spel te bereiken, dit op de pagina van de walkthrough van The Expanse: A Telltale Series.

Als je echt veel trucs wilt voor The Expanse: A Telltale Series, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Expanse: A Telltale Series zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Expanse: A Telltale Series (1.0.902523.2310241203 / +18)
Cherri Andrea640360