The Walking Dead: Destinies - Volledige Film

De volledige film van The Walking Dead: Destinies, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 50 minuten duurt.
The Walking Dead: Destinies - Volledige Film

Verander de loop van het verhaal van AMC's The Walking Dead.Vecht tegen wandelaars, beleef iconische momenten opnieuw en verander het lot van het The Walking Dead-universum door beslissingen te nemen die helden van schurken en de levenden van de doden scheiden.Maak jij dezelfde keuzes als Rick of ga jij je eigen weg?

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor The Walking Dead: Destinies. Bezoek de truccenpagina en geheimen van The Walking Dead: Destinies steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met The Walking Dead: Destinies.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van The Walking Dead: Destinies. Bezoek de complete walkthrough en gids van The Walking Dead: Destinies steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Open de volgende video van The Walking Dead: Destinies, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 50 minuten.

Cherri Andrea640360