Trainer voor: The Walking Dead: Destinies (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Ongelimiteerde ammunitie, Onbeperkt lager en nog veel meer.
The Walking Dead: Destinies: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van The Walking Dead: Destinies. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor The Walking Dead: Destinies. Bezoek de truccenpagina en geheimen van The Walking Dead: Destinies steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met The Walking Dead: Destinies.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van The Walking Dead: Destinies. Bezoek de complete walkthrough en gids van The Walking Dead: Destinies steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Verander de loop van het verhaal van AMC's The Walking Dead.Vecht tegen wandelaars, beleef iconische momenten opnieuw en verander het lot van het The Walking Dead-universum door beslissingen te nemen die helden van schurken en de levenden van de doden scheiden.Maak jij dezelfde keuzes als Rick of ga jij je eigen weg?

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Onbeperkt lager
  • Sluipmodus
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkt adrenaline
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Supersnelheid van beweging
  • Onderbreek de beweging van de rollator
  • Onmiddellijke moorden
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Walking Dead: Destinies: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkt munitieNumPad4: Onbeperkt saldoNumPad5: Stealth-modusNumPad6: Onbeperkt uithoudingsvermogenNumPad7: Onbeperkt adrenaline NumPad8: Onbeperkt munitieNumPad9: superbewegingssnelheidVermenigvuldigen: onderbreek de beweging van de wandelaarToevoegen: directe moorden

Editoropties# Gameplay

toropties# GameplaySpelsnelheid
Cherri Andrea640360